Stort engasjement da håndballen arrangerte lagleder, styre og trenersamling

Onsdag kveld var det duket for et fellesmøte for Østsiden håndballs lagledere, trenere og styret. Flott oppmøte og stort engasjement gjorde at håndballeder Jørn Jensen flere ganger måtte "jage" diskusjonen videre for å komme i mål.

Stort oppmøte da Østsiden la frem planene for ny 18 års satsning

Det var stor interesse rundt Østsidens nyutviklede planer for satsning på 18 års klassen neste sesong. Ca 50 personer, både spillere og foreldre hadde tatt turen til Østsidens klubbhus mandag kveld.

Østsiden nær seieren mot Kråkerøy

Østsiden spilte sin andre treningkamp for året mot Kråkerøy i Østfoldhallen sent onsdag kveld. Kampen endte 1-1 og det var helt utrolig etter flere store sjanser til begge lag. Kråkerøy ble som kjent nummer fem i 3. divisjon i 2018 og har de siste sesongene vært ei hard nøtt å knekke for Østsiden.