Stort engasjement da håndballen arrangerte lagleder, styre og trenersamling

Onsdag kveld var det duket for et fellesmøte for Østsiden håndballs lagledere, trenere og styret. Flott oppmøte og stort engasjement gjorde at håndballeder Jørn Jensen flere ganger måtte "jage" diskusjonen videre for å komme i mål.

Stort oppmøte da Østsiden la frem planene for ny 18 års satsning

Det var stor interesse rundt Østsidens nyutviklede planer for satsning på 18 års klassen neste sesong. Ca 50 personer, både spillere og foreldre hadde tatt turen til Østsidens klubbhus mandag kveld.

Østsiden nær seieren mot Kråkerøy

Østsiden spilte sin andre treningkamp for året mot Kråkerøy i Østfoldhallen sent onsdag kveld. Kampen endte 1-1 og det var helt utrolig etter flere store sjanser til begge lag. Kråkerøy ble som kjent nummer fem i 3. divisjon i 2018 og har de siste sesongene vært ei hard nøtt å knekke for Østsiden.

Fred Wernersen for 12. gang.

Østsiden ILF avholdt generalforsamling torsdag 21. februar. Fred Wernersen som har vært leder siden 2008 gikk på for 12. gang som klubbens øverste tillitsvalgte. Han fikk med seg hele det sittende styre. Hovedstyret som har det overordnede ansvaret for klubbens økonomi, kan igjen glede seg over at Fredrikstad Cup er bunnsolid.

Rydde til påske? Østsiden trenger lopper

Vårens vakreste eventyr nærmer seg, nemlig loppemarked i Østsiden klubbhus lørdag 30.mars og søndag 31. mars. Det er sikkert noen som skal rydde i heimen til påske, så i den anledning håper vi at medlemmer og sympatisører som leser dette har noe å bidra med.

Seier i søndagens bortekamp mot Hønefoss

Søndag ettermiddag var A-lag damer på besøk i Hønefoss for et oppgjør i 2. divisjon. Etter litt opp og nedturer den siste tiden så var damene på vinnersporet igjen etter forrige kamp mot Elverum.