Det ble dessverre tap i toppoppgjøret mot Haslum på bortebane

Lørdag ettermiddag var det duket for det som på forhånd ble sett på som sansynligvis sesongens vanskeligste borteoppgjør mot Haslum i Haslumhallen. Haslum er ubeseirede så langt denne sesongen og dessverre er de også det etter lørdagens oppgjør mot Østsiden jentene. Denne gangen ble det er solid tap for jentene våre. Dermed har Haslum et lite forsprang på de andre lagene på tabellen, men det er fortsatt lenge igjen av sesongen og det er fortsatt tett og spennende blant lagene i toppen.

Trener Thomas Engen oppsummerer

Vi starter nervøst borte mot Haslum, og gjør mye tekniske feil i starten, vi henger ok med i første omgang. Vi føler at vi har mye å gå på, men vi klarer ikke få det ut i 2.omgang. Vi starter med å være uheldig med utvisninger i starten av omgangen, og gjør igjen altfor mange feil med ball. Tilslutt blir det en kollektiv svikt som gjør at resultatet blir fryktelig dårlig. Neste kamp kommer heldigvis på onsdag, hjemme mot Hønefoss. Jentene er klare til å revansjere seg!

Onsdag kl 20:00 møter A-lags damene Hønefoss til hjemmekamp i Kongstenhallen, det er bare å legge bort julestria å ta en tur og hjelpe jentene i årets siste kamp.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift