Stort engasjement da håndballen arrangerte lagleder, styre og trenersamling

Onsdag kveld var det duket for et fellesmøte for Østsiden håndballs lagledere, trenere og styret. Flott oppmøte og stort engasjement gjorde at håndballeder Jørn Jensen flere ganger måtte "jage" diskusjonen videre for å komme i mål.

Østsiden er heldige som har en gjeng med trenere og lagledere som er så engasjert i å gjøre sitt beste for klubben. Møtet skulle vare fra 18 til 21, men klokka var over godt over 22 på kvelden før de siste forlot klubbhuset.

Første del var en praktisk innføring i de systemene som er nødvendig for de som velger å ha et engasjement i klubben. Booking systemet fra kommunen, idrettens systemer og kjøreregninger levert via en app ble gjennomgått. Opplæring av klubbens tillitsvalgte og trenere er viktig slik at de behersker de systemene de skal kunne og som gjør hverdagen enklere for dem.

Håndballens dag

Sportsjef Lars Olsen fortalte om håndballens dag som skal arrangeres den 30. mars. Her skal alle Østsidens lag ha en felles dag i Kongstenhallen hvor det blir ulike konkurranser og hvor alle fra A-lag de til minste skal konkurrere sammen. Det kom mange gode forslag til hva vi kan finne på denne dagen så det er bare å glede seg, mer detaljert agenda kommer.

Felles samling med lagledere, trenere og styret

Fredrik i håndballstyret hadde bursdag så det ble tid til en bursdagssang ogsåDen andre delen av kveldens møte så var trenere, lagledere og styret samlet. Kommunikasjon mellom lagledere, trenere, sportssjef, barneidrettsansvarlig og styret var på på agendaen. Et tema det var stort engasjement rundt og det kom mange gode forslag på hvordan vi kunne bli bedre på dette punktet. I dag brukes det mye Facebooksider og det fungerer greit men flere av lagene hadde en god erfaring med appen Spond. Ida som er trener for 2004 laget skrøt så mye av den appen at hun ble umiddelbart utnevnt til support ansvarlig. Med et spesielt ansvar for å formidle dette videre i klubben, til stor applaus fra de andre møte deltakerne. NB! Kort tid etter møtet postet Ida en opplæringsvideo med god forklaring på klubbens interne Facebook side. Her er vi på.

May Britt som er barneidrettsansvarlig i Østsiden fortale også litt om hvordan barneidretten fungerer i Østsiden og oppfordret alle lagledere og trenere til å invitere klubbens sportslige ledelse inn i foreldre møter osv så vi kan informere om å være tydelige på hvorda vi jobber i Østsiden.

Hvordan skal den enkelte spiller føle seg verdsatt i Østsiden

Neste tema var "Hvordan skal den enkelte spiller føle seg verdsatt i Østsiden" Vi ønsker at alle spillerne våre skal føle at de har en verdi for Østsiden men i en idrettshverdag er det ikke alltid enkelt men viktig å ha fokus på. Det ble gitt et eksempel på hvordan man tenker i skolen og om man kan relatere dette til et idrettslag, noe det var stor enighet om at var mye av det samme. Vårt samfunnsansvar som klubb og viktigheten av å ha fokus på det menneske bak spilleren ble grundig diksutert. Mye bra forslag om hvordan vi skal "se" alle spillerne våre, og ha tanken om at alle våre spillere skal føle seg verdsatt i klubben i bakhodet ble notert.

Foreldrehjelp

Siste punkt på agendaen av foreldrehjelp. Det er mange ivrige foreldre i klubben med mange ulike interesser. Kanskje finnes det foreldre blant lagene våre som vil ta ansvar som fotograf under kamper, web ansvarlig å legge ut nyheter for laget på nettet eller andre oppgaver som foreldre gruppa kan hjelpe oss med. Så finnes det noen foreldre der ute som ønsker en rolle rundt laget i forhold til slike oppgaver er det bare å ta kontakt.

Flott med et så positivt og godt engasjement, her er det bare å jobbe videre.

Mvh Håndballstyret

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift